بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی، بعد از مدتی مصرف سرتالین و یا سایر داروهای افسردگی فکر می کنند که دیگر می توانند مصرف را قطع کنند. در این مطلب نظر چندین مجله معتبر پزشکی در سرتاسر دنیا را برای شما گلچین کرده ایم که چکیده آخرین تحقیقات دنیا در سال 2019 از زبان چندین فوق تخصص روانشناس می باشد.

چرا برخی افراد مصرف را قطع می کنند؟

ممکن است به نظر برسد که دیگر نیازی به دارو نیست، اما در بیشتر موارد، به داشتن احساس بهبودی کمک می کند. به همین دلیل توجه کردن به درمانی که توسط پزشک تجویز می شود، مهم است. اگر فکر می کنید برای قطع مصرف داروهای ضد افسردگی آماده اید، از پزشک بخواهید نسخه ای را تجویز کند که به بدن کمک کرده تا به آرامی با نبود دارو سازگار شود.

داروهای ضد افسردگی به تعادل مواد شیمیایی مغز به نام انتقال دهنده های عصبی کمک می کنند. مواد شیمیایی مغز روحیه و احساسات را تحت تاثیر قرار می دهد. عدم تعادل می تواند موجب افسردگی شدید یا اختلالات اضطرابی شود. داروهای ضد افسردگی این اختلال را تصحیح می کنند، اما برای بیشترین تاثیر چهار هفته یا بیشتر بایستی مصرف شوند.

اگر به دلیل عوارض جانبی ناخوشایند تمایل به قطع مصرف سرتالین دارید، به یاد داشته باشید که پیدا کردن درمان مناسب ممکن است دارای آزمون و خطا و برخی هشدارها باشد. تا زمانیکه با پزشک صحبت نکرده اید مصرف دارو را قطع نکنید. ممکن است به نظر برسد که دیگر نیازی به مصرف دارو نیست، اما اگر مصرف را قطع کنید، دارو بدن را ترک خواهد کرد و ممکن است علائم برگردند و این بار حتی شدیدتر!

ترک دارو بدون مشاوره با پزشک می تواند سلامتی را تهدید کند. خودکشی نگرانی جدی می باشد. که می تواند باعث برگشت علائم و عود افسردگی شود. اگر دچار عود و شروع مصرف مجدد داروهای ضد افسردگی می باشید، چند هفته طول می کشد تا داروها مجددا وضعیت را متعادل کنند.

.

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

عوارض قطع سرتالین و سایر داروهای ضد افسردگی


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها